Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Şapte cărţi electronice, oferite în cadrul Campaniei "AI CARTE, AI PARTE". Elena Drăguţan, câştigătoarea săptămânii

În cadrul Campaniei ”AI CARTE, AI PARTE” a fost desemnat cel de-al şaptelea câştigător al concursului săptămânii. Elena Drăguţan este o telespectatoare fidelă care şi-a încercat norocul de mai multe ori. Tânăra spune că zi de zi a răspuns corect la întrebările de pe pagina de Facebook MATINALII şi este pentru a treia oară la concursul de la finalul săptămânii. Astăzi, Elena Drăguţan a reuşit să obţină cartea electronică, oferită de ENTER, ce conţine 600 de titluri de cărţi în limba română.

În această săptămână, telespectatorii TVR MOLDOVA au aflat mai multe despre scriitorii renaşterii naţionale. De luni până joi, echipa MATINALII a pregătit câte un material informativ despre autorii - Alecu Russo, Bogdan Petriceicu Haşdeu, Nicolae Bălcescu, Ion Buzdugan, Constantin Stere.

În cadrul concursului de vineri, Cătălina Russu, reporterul MATINALII, a realizat un interviu cu istoricul Iurie Colesnic despre personalitatea lui Constantin Stere, implicarea lui în viaţa socială, culturală şi politică în Basarabia şi despre contribuţia pe care a avut-o acesta la Marea Unire din 1918.

Participanţii din această săptămână au fost întrebaţi ”Câte volume are romanul „În preajma revoluţiei”?” Răspunsul corect  - ”8 Volume”  - a venit din partea Elenei Drăguţan. Şi ceilalţi concurenţi au plecat acasă cu premii. Ei au primit în dar cărţi de la BookStore şi câte un mic dejun savuros de la Tucano Coffe.

În perioada 27 iunie- 31 august, urmăriţi MATINALII, răspundeţi corect la întrebarea zilei din cadrul concursului ”AI CARTE, AI PARTE”. Doar astfel aveţi posibilitatea să intraţi în etapa finală a concursului şi să câştigaţi o carte electronică ce conţine 600 de volume în limba română.


 

 

RECOMANDĂRI