Zinaida Greceanîi, despre acuzaţiile lui Renato Usatîi, precum că "socialiştii au cheltuit câteva milioane pentru o campanie de denigrare a imaginii lui"
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Zinaida Greceanîi, despre acuzaţiile lui Renato Usatîi, precum că "socialiştii au cheltuit câteva milioane pentru o campanie de denigrare a imaginii lui"

Speakerul Parlamentului, preşedinta Partidului Socialiştilor (PSRM), Zinaida Greceanîi, a calificat drept "scorneli" acuzaţiile liderului "Partidului Nostru", Renato Usatîi, precum că "socialiştii au cheltuit câteva milioane pentru o campanie de denigrare imaginii lui" în cadrul campaniei electorale.

În cadrul unei conferinţe de presă, ea a menţionat că "nu vrea să comenteze asemenea declaraţii", pentru că PSRM, în timpul campaniei electorale, niciodată "nu s-a pronunţat în privinţa vreunui candidat sau partid".

"Am decis să ne concentrăm pe ceea ce facem. Inclusiv, la Chişinău, unde toţi au confirmat că cea dinamică şi corectă campanie a avut-o candidatul nostru, Ion Ceban", a spus Greceanîi.

Comentând afirmaţiile lui Usatîi precum că, după victoria sa la alegerile din Bălţi, "steaua PSRM s-a stins", secretarul executiv al socialiştilor, Vlad Batrîncea, a remarcat că "această persoană nu merită comentarii".

"Mai ales dacă comparăm rezultatele actuale cu cele precedente (la alegerile din 2015 - "I."), vedem că nivelul de susţinere a scăzut aproape în jumătate. Iar dacă vorbim despre stele, atunci steaua lui demult a picat. Deşi Usatîi a luat locul lui Plahotniuc la protestele din apropierea clădirii preşedinţiei, la Chişinău, candidatul său a acumulat doar un procent din voturi", a amintit el.
Similare
RECOMANDĂRI