Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Tombola "Termoelectrica dăruieşte căldură" şi-a desemnat, astăzi, câştigătorii

De hramul oraşului, 20 de locatari din Chişinău au scăpat de grija facturilor la încălzire şi apă caldă pentru luna decembrie. Tombola "Termoelectrica dăruieşte căldură" şi-a desemnat, astăzi, câştigătorii. Din cauza pandemiei, extragerea câştigătorilor s-a făcut în format electronic.

Toţi locatarii din Chişinău ce şi-au achitat facturile la întreţinere până în 30 septembrie au fost înregistraţi automat la tombolă.

VEACESLAV ENE, directorul "Termoelectrica": „Chiar dacă cei care au fost nominalizaţi ca câştigători, astăzi, nu au participat şi nici nu cunosc despre acest fapt, angajaţii noştrii o să-I telefoneze o să fie invitaţi la noi, la Centru Comerical cu prezentarea buletinului de indentitate. Este foarte simplu să-şi ridice premiul pentru luna decembrie, încălzire şi apă caldă gratis din partea Termoelectrica”

La tombolă, au participat 125 de mii de locatari, un număr record faţă de anii trecuţi.

VEACESLAV ENE, directorul "Termoelectrica" : „Din 210 mii de consumatori înregistraţi la noi, închipuiţi-vă că 125 de mii au achitat la data de 30 facturile integral, practice avem 60 la sută. Există o marjă de consumatori care la zi au datorii. La moment în jur de 30 de mii au datorii de până la 1000 de lei”.

Tombola este la a cincea ediţie şi este organizată în fiecare an, cu ocazia Hramului oraşului Chişinău. Întreprinderea "Termoelectrica" furnizează agent termic în peste 200 de mii de apartamente din Chişinău.
 
Similare
RECOMANDĂRI