Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Reprezentanţii Unirea-ODIP i-au oferit lui Vladimir Putin o sticlă cu vin şi harta României Mari

Daruri inedite pentru preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Puţin care împlineşte astati 67 de ani. Unioniştii din Republica Moldova i-au oferit liderului de la Kremlin o sticlă cu vin şi harta României Mari. Darurile au fost lăsate la sediul preşedinţiei de la Chişinău. Angajaţii instituţiei dau asigurări că atât harta cât şi sticla cu vin vor fi transmise direct la Moscova, preşedintelui Puţin.

Unioniştii vor să-l convingă pe Puţin de calitatea vinurilor moldoveneşti.
 
„O sticlă de vin care poartă o denumire sugetivă, Maluri de Prut. Care e făcut din poamă din Republica Moldova şi România. Ştim că în Federaţia Rusă s-a consumat foarte mult vin până nu s-a descoperit miraculos că ar fi fost otrăvitor, pentru a ne şantaja”, spune Vlad Bileţchi, preşedintele UNIREA-ODIP.

Liderului de la Kremlin i-a fost adusă în dar şi harta României Mari.

Darurile au fost transmise angajaţilor instituţiei prezidenţiale de la Chişinău. Aceştia garantează că vor ajunge la Vladimir Puţin.

Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Puţin s-a născut la 7 octombrie 1952. Preşedintele Igor Dodon i-a transmis un mesaj de felicitare omologului său rus dorindu-i sănătate şi succese spre binele Rusiei.
Similare
RECOMANDĂRI