O cursă aeriană pe ruta München-Chişinău, anulată din motive tehnice
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O cursă aeriană pe ruta München-Chişinău, anulată din motive tehnice

O cursă Lufthansa pe ruta München-Chişinău a fost anulată vineri, 9 martie, din cauza unor defecţiuni tehnice la avion. Administraţia Aeroportului Internaţional Chişinău menţionează că la o oră şi 45 de minute după decizia de a se întoarce, nava a aterizat în siguranţă pe aeroportul din München, transmite IPN.

Cauza incidentului a fost de natură tehnică şi anume este vorba despre deteriorarea anvelopelor de la trenul de aterizare din stânga şi dreapta. Partea inferioară a aripii a fost avariată substanţial, din cauza scânteii în timpul rulării.

Aeronava a decolat la ora 12.40. După decolare, a avut loc inspecţia pistei şi au fost descoperite bucăţi de pneu. Ca urmare a investigaţiilor, comandantul a fost informat şi sfătuit să facă cale întoarsă, inclusiv din cauza condiţiilor meteo nefavorabile de la Chişinău.

La bordul avionului se aflau 29 de pasageri şi patru membri ai echipajului. Toată lumea a fost debarcată în siguranţă şi transportată în terminal. Pasagerii urmau să-şi continue drumul cu alte curse.
Similare
RECOMANDĂRI