Maia Sandu, la o întrevedere cu un grup de deputaţi români: Am mulţumit României pentru sprijinul acordat în renovarea a peste 900 de grădiniţe
Vizualizari:

Maia Sandu, la o întrevedere cu un grup de deputaţi români: Am mulţumit României pentru sprijinul acordat în renovarea a peste 900 de grădiniţe

Împreună cu colegii din PAS, Maia Sandu, preşedintele formaţiunii politice, a avut o întrevedere cu un grup de deputaţi români, membri ai Comisiei comune pentru integrare europeană dintre Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova şi ai Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Maia Sandu a menţionat că, în cadrul întâlnirii, a reiterat importanţa continuării proiectelor de infrastructură care ancorează Republica Moldova în spaţiul european, inclusiv finalizarea gazoductului Ungheni-Chişinău şi construcţia unui nou pod rutier peste Prut la Ungheni.

„De asemenea, am solicitat sprijin pentru susţinerea administraţiei publice locale în implementarea proiectelor comunitare”, a scris Maia Sandu.

Preşedintele PAS spune că, în cadrul întrevederii, a mulţumit României pentru sprijinul acordat în renovarea celor peste 900 de grădiniţe.

„Deputaţii români ne-au încurajat să continuăm lupta noastră menită să apropie Republica Moldova de comunitatea europeană. Parlamentarii români ne-au asigurat că în Parlamentul României există unanimitate în ceea ce priveşte susţinerea parcursului european al Republicii Moldova”, a precizat Maia Sandu.

Similare
RECOMANDĂRI