Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Mai mulţi olimpici şi câştigători ai concursurilor şcolare au fost răsplătiţi cu o vacanţă în România

167 de tineri olimpici şi câştigători ai concursurilor şcolare din Republica Moldova au fost răsplătiţi cu o vacanţă de vis, oferita de Guvernul României. Ei au plecat aseară, la odihnă, la Tabăra Sulina din România, în cadrul programului ARC-2019. A venit să le ureze drum bun şi ambasadorul României în Republica Moldova, Excelenţa Sa, Daniel Ioniţă.

Tinerii spun că au muncit mult pentru a rezultatele pe care le-au obtinut si se bucura ca au fost rasplatiti cu o vacanţă de vis in Taberele ARC, din România.

Părinţii spun că acest program îi motivează pe copiii lor să tindă spre ceva mai mult. Să le ureze o vacanţă frumoasă a venit şi ambasadorul României în Republica Moldova, Excelenţa Sa, Daniel Ioniţă.

În cadrul ediţiei din 2019, autorităţile de la Bucureşti au oferit  1173 de locuri in taberele ARC pentru elevii şi studenţii din Republica Moldova. Actiunea este organizata, anual, de ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în colaborare cu ministerul Tineretului şi Sportului din România.
Similare
RECOMANDĂRI