VIDEO. Ivan Diacov, candidatul PN: „Eu vin în primărie să ajut să scoatem corupţia de acolo”
Sursa foto:rlive.md Vizualizari:

VIDEO. Ivan Diacov, candidatul PN: „Eu vin în primărie să ajut să scoatem corupţia de acolo”

Ivan Diacov, candidatul Partidului Nostru la fotoliul de primar al Chişinăului, îşi exercită dreptul la vot.

Candidatul Ivan Diacov spune că a votat „pentru un oraş, o ţară fără corupţie” şi că va veni în Primărie ca „să ajute să scoată corupţia de acolo”.

Doresc ca ţara noastră să iasă din cercul vicios, din stat capturat, din miliard, din laundromat. Primarul Chişinăului este cel care poate pune punct corupţiei în Chişinău. Care poate să-şi organizeze lucrul aşa, ca să nu dea de lucru procurorilor şi tuturor corupţilor care se învârt împrejurul primăriei ca în jurul unui bazin mare de finanţe, de posibilităţi de a se îmbogăţi.

Îmi doresc ca Chişinăul să devină un Chişinău cu zero corupţie. Toate promisiunile care s-au făcut, cu excepţia Maiei Sandu, toţi au promis că o să trăim într-un oraş unde o să curgă râuri de lapte, trotuare, drumuri. Dar când corupţia înfloreşte, când niciunul nu dă măcar semnare ca să stârpească corupţia, astea sunt doar minciuni electorale. Cum o să faci tu drumuri, şcoli, grădiniţe, centuri, dacă banii se fură de dimineaţă până seara?
”, a declarat Ivan Diacov, menţionând că unica persoană care a chemat la să stopăm corupţia este Maia Sandu, pe care Diacov declară că o susţine cu tot sufletul.

Similare
RECOMANDĂRI