VIDEO. Alte 408 cazuri de infectare cu COVID-19 în R. Moldova
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Alte 408 cazuri de infectare cu COVID-19 în R. Moldova

Înregistrăm o nouă creştere a numărului de infectări în Republica Moldova. Astăzi s-au raportat încă 408 cazuri noi. Îngrijorător este şi numărul mare de decese. Numai astăzi au murit 13 oameni din cauza complicatiilor provocate de covid-19.

CONSTANTIN RÎMIŞ, secretar de stat, Ministerul Sănătăţii: "Numărul de cazuri 408. 4 cazuri de import, dintre care 2 revenite din Turcia. In total avem peste 26 de mii. Au fost efectuate 2058 de teste".

Pe fondul creşterii alarmante a numărului de cazuri, agenţii economici continuă să ăncalce legea şi măsurile de prevenire. Sunt premise aglomerările în spaţiile închise, nu se poartă măştile de protecţie şi nu se măsoară temperatura la clienţi sau angajaţi.  

VASILE GUŞTIUC, director adjunct Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică: "16 frizerii, 4 farmacii. Ca urmare, au fost aplicate 64 de procese verbale, amenzi in suma de 90 500 lei". 

SERGIU GOLOVACI, secretar de stat, Ministerul Afacerilor Interne: "Situaţia e alarmantă. Am avut testati pozitiv 95 de angajati dintre care 3 cu forme grave. Am avut un caz când am fost nevoiţi să vedem un deces de al colegului nostru". 


Prezentarea informaţiilor actualizate a situaţiei epidemiologice privind infecţia COVID-19.
Similare
RECOMANDĂRI