Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Tudor Deliu: În sfârşit PDM a ajuns să nu aibă un candidat ca să îl înainteze

În sfârşit PDM a ajuns să nu aibă un candidat ca să îl înainteze. Declaraţia aparţine fostului preşedinte al PLDM, candidat la funcţia de preşedinte al R. Moldova din partea liberal-democraţilor şi a fost făcută în cadrul emisiunii „Punctul pe AZi” de la TVR MOLDOVA.

„Decizia le aparţine, nu mă pot pronunţa asupra deciziei unui partid. PDM şi-a ales calea în acest scrutin electoral, dar nu cred că ce spune că sunt doar 2 candidaţi şi ceilalţi vor irosi timpul şi resursele în zadar. Să nu uităm că Constituţia R. Moldova permite fiecărui cetăţean dreptul de a alege şi a fi ales. Nu ştiu de ce, dar mă duce la gândul că în sfârşit PDM a ajuns să nu aibă un candidat ca să îl înainteze. Eu nu comentez, apreciez decizia acestui partid, ce este una internă şi şi-o asumă. Cât priveşte că noi avem doar doi potenţiali câştigători, eu nu aş fi Vanga cum unii încearcă să spună. Alegătorul va decide şi îşi va spune cuvântul”, a spus Tudor Deliu.


Amintim că, în această seară, liderul democraţilor, Pavel Filip, a anunţat că PDM nu va participa în alegerile prezidenţiale din acest an cu un candidat propriu şi că doar doi candidaţi au şanse în aceste alegeri, fără a da nume. Liderul PDM a mai declarat că democraţii vor merge în teritoriu şi ulterior vor decide pe cine vor susţine.
Similare
RECOMANDĂRI