În 17 localităţi din ţară au fost renumărate voturile de la alegerile locale din 20 octombrie. CAUZA
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

În 17 localităţi din ţară au fost renumărate voturile de la alegerile locale din 20 octombrie. CAUZA

Voturile date în 17 localităţi la alegerile locale din 20 octombrie au fost renumărate în urma unor decizii ale instanţelor de judecată. Cheltuielile pentru renumărare au fost estimate de către CEC la peste 650 de mii de lei.

Solicitat de IPN, Corneliu Pasat, şeful adjunct al Direcţiei comunicare CEC, a spus că în urma renumărării voturilor într-un singur sat, Micăuţi, din raionul Străşeni, un mandat de consilier a fost schimbat.

Buletinele de vot au fost renumărate în comuna Băcioi, oraşul Codru şi oraşul Durleşti din municipiul Chişinău. La fel, în oraşul Călăraşi, satul Hirova şi comuna Răciula – raionul Călăraşi. În satul Gura Galbenei şi comuna Ialpujeni – raionul Cimişlia. În raionul Nisporeni, voturile au fost renumărate în oraşul Nisporeni şi comuna Cioreşti. În raionul Orhei – în comuna Ciocâlteni şi Step-Soci. De asemenea, din oraşul Drochia, oraşul Ialoveni, comuna Micăuţi din raionul Străşeni, satul Hirişeni din raionul Teleneşti şi din satul Congazcicul de Sus, UTA Găgăuzia.
Similare
RECOMANDĂRI