UPDATE. Identitatea a două din cele trei persoane decedate într-un accident de circulaţie din Ucraina, stabilită
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

UPDATE. Identitatea a două din cele trei persoane decedate într-un accident de circulaţie din Ucraina, stabilită

Poliţia din Ucraina a publicat câteva imagini de la locul accidentului produs azi-noapte în Viniţa, în care trei cetăţeni ai R. Moldova au decedat, iar alţi patru au fost spitalizaţi cu diferite leziuni.

Actualizare (16:20) Cele patru persoane rănite în accident au fost internate în spitalul Clinic nr.2 din Viniţa. Identitatea a două victime a fost stabilită: o femeie de 26 de ani şi un bărbat de 44 de ani. Ofiţeri IGSU au plecat în Ucraina pentru a efectua procedurile necesare de repatrie a corpurilor neînsufleţite, scrie IPN.

Potrivit informaţiilor preliminare din cadrul anchetei, şoferul microbusului Volkswagen, în vârstă de 28 de ani, nu a putut evita impactul cu un camion parcat pe marginea drumului.

În total, în microbus erau 11 pasageri.

În acest sens, au fost iniţiate proceduri penale în conformitate cu articolul 286 din Codul penal al Ucrainei (încălcarea normelor de siguranţă rutieră sau de operare a transportului de către persoanele care administrează vehicule). O astfel de infracţiune se pedepseşte cu închisoare pe o perioadă de cinci până la zece ani, cu privarea de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de până la trei ani.


Similare
RECOMANDĂRI