Ester Peony urcă pe scena ESPreParty din Madrid
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ester Peony urcă pe scena ESPreParty din Madrid

Cu mai puţin de o lună înainte de Eurovision Song Contest, Ester Peony, reprezentanta României în concurs, va cânta la ESPreParty, în Madrid. Evenimentul este dedicat editiei din acest an a competiţiei muzicale şi marchează ultima etapă a turneului internaţional de promovare a piesei "On a Sunday", înainte de plecarea la Tel Aviv.

Artişti din 23 de ţări participante la ediţia Eurovision de anul acesta se vor întâlni pe scena ESPreParty.

Alături de participantii de la această ediţie,  petrecerea de la Madrid îi are ca invitati si pe: Alfred García (Spania 2018), Imri (Israel 2017), Ira Losco (Malta 2016 si 2002), Vania Fernandes (Portugal 2008), Las Ketchup (Spania, 2006), Cesar Sampson (Austria 2018), Suzy (Portugal 2014).

Ester Peony va interpreta piesa "On a Sunday" în faţa publicului spaniol, dar şi a numeroşilor români stabiliţi aici.

Înainte de a urca pe scenă, Ester se va întâlni cu fanii şi jurnaliştii acreditaţi la eveniment, va participa la o conferinţă de presă, la ceremonia "Blue Carpet" şi la o sesiune foto.

Turneul de promovare organizat pentru melodia "On a Sunday", pe care Ester Peony o va interpreta la Eurovision 2019, a mai cuprins evenimente muzicale în Chişinău şi Amsterdam.

Sub sloganul "Dare to dream", Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala pe 18 mai. La ediţia cu numărul 64 a competiţiei muzicale, alături de România s-au mai înscris 41 de ţări.

Precedenta ediţie a competiţiei muzicale a fost câştigată de reprezentanta Israelului, Netta, cu piesa "Toy".

Similare
RECOMANDĂRI