DOC. ANSC a anulat decizia de atribuire a contractului de achiziţie a celor 100 de autobuze pentru Chişinău
Sursa foto:chisinau.md Vizualizari:

DOC. ANSC a anulat decizia de atribuire a contractului de achiziţie a celor 100 de autobuze pentru Chişinău

Agenţia Naţională pentru Soluţionarea Contestaţiilor a anulat decizia de atribuire a contractului de achiziţie a celor 100 de autobuze pentru Î.M. Parcul urban de autobuze din Chişinău. O decizie în acest sens a fost luată acum două zile

Astfel, Primăria Chişinău este obligată ca, în termen de 15 zile, să reevalueze oferta prezentată de câştigătorul licitaţiei, „Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayii ve Ticaret” A.Ş în vederea stabilirii neconformităţii acesteia. De asemenea, Primăria se obligă să reevalueze şi oferta prezentată de „BMC Otomotiv Sanazi ve Ticaret” A.Ş, cu luarea în considerare a constatărilor făcute în decizia ANSC.

Decizia este obligatorie pentru părţi şi poate fi atacată în ordinea contenciosului administrativ la Judecătoria Chişinău, sediul Râşcani (mun. Chişinău, str. Kiev 3) în termen de 30 de zile de la data comunicării.
 
Amintim, licitaţia pentru cele 100 de autobuze a fost câştigată de Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayii ve Ticaret A Ş, care a propus un preţ de 260 030 640 lei. Compania a fost selectată din mai mulți producători: MAZ, BMC, ISUZU, OTOKAR. Decizia, însă, a fost contestată de ceilalţi participanţi la procedura de achiziţie.

 


 
Similare
RECOMANDĂRI