Directorul CFM, Iurie Topală, a demisionat
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Directorul CFM, Iurie Topală, a demisionat

Directorul Întreprinderii de Stat “Calea Ferată a Moldovei”, Iurie Topală, a demisionat din funcţie. Anunţul a fost făcut pe pagina sa de facebook.

„Dragi prieteni, am decis să demisionez. Orice început are şi un sfârşit şi nimeni nu trebuie să fie veşnic în funcţiile publice. Am preluat conducerea CFM într-o perioada dificilă, cu datorii la salarii, angajaţi nemultumiţi, şi, mai ales, nemotivaţi. Tot ce a depins de mine am facut şi singurul scop a fost adaptarea CFM la noile condiţii economice naţionale şi internaţionale”, a menţionat Topală.

Fostul şef al Căilor Ferate a trecut în revistă şi realizările pe care le-a avut în activitatea sa.

„Astăzi, cei care vor succede mandatul meu vor găsi, desigur, un şir de probleme. Dar vor găsi şi soluţiile deja puse în aplicare. Însă nu vor mai duce povara impozitelor neachitate de rangul sutelor de milioane, nu vor fi nevoiţi să restabilească relaţiile cu partenerii externi, nu vor trebui să caute bani pentru a restitui banii pentru salarii, vor avea de întors de 2 ori mai puţine credite, de 3 ori mai puţini bani pentru motorină şi multe altele”, a mai adăugat Iurie Topală.
Similare
RECOMANDĂRI