Andrei Năstase: Criza COVID-19 nu este un subiect preferat de politicieni. Virusul e foarte periculos, protejaţi-vă cât de mult puteţi
Sursa foto:moldova24.md Vizualizari:

Andrei Năstase: Criza COVID-19 nu este un subiect preferat de politicieni. Virusul e foarte periculos, protejaţi-vă cât de mult puteţi

Liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a venit cu un apel către cetăţeni, în contextul pandemiei de COVID-19. El susţine că cetăţenii trebuie să fie precauţi, iar politicienii responsabili pentru a-i motiva pe cetăţeni să prevină răspândirea virusului.

„Indiferent unde vă aflaţi aveţi grijă de voi. Din păcate, o rudă apropiată mie se chinuie pe patul de spital, vă îndemn nu vă luaţi după cei care spun că nu este COVID. Ştiu că puţini vor fi politicienii care vă vor îndemna să vă protejaţi, pentru că pierd puncte. În R. Moldova, cam 40 la sută dintre populaţie consideră că nu există COVID-19 şi nu există pericol. Vă spun – există şi e foarte periculos. Vă îndemn şi pe voi să vă protejaţi. Ştiu că politicienii fug de acest subiect, ştiu că pierd puncte , voturi. Aveţi grijă de voi”, a spus Andrei Năstase.

Amintim că alte 260 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Astfel, bilanţul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 46 596 cazuri.
Similare
RECOMANDĂRI