Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ambasadorul României s-a întâlnit astăzi cu Vlad Ciobanu, băieţelul care a impresionat juriul la un concurs de talente

Băieţelul de doar patru ani care a impresionat juriul la un concurs de talente din România, s-a întâlnit astăzi cu ambasadorul României în Republica Moldova. Excelenţa sa Daniel Ioniţă i-a făcut cadou un ghiozdan plin cu daruri.

Vlad Ciobanu s-a pregătit serios de întâlnirea cu diplomatul român.

„- Dar cine-i domnul ambasador?
- Sunt eu.
-Tu?
- Da, eu. Mă duc aşa că să mă vezi de la distanţă. Eu sunt”.

„Sunt fericit că m-am întâlnit cu ambasadorul. Mai vreau să vin”.

După ce s-au făcut prezentările fără a încălca rigorile diplomatice, excelenţa sa Daniel Ioniţă i-a oferit lui Vlăduţ un ghiozdan plin cu daruri. Băieţelul a mulţumit şi a făcut ce ştie el mai bine – a recitat o poezie.

Dragostea pentru poezie i-a fost insuflată micuţului de către de tătăl său, Victor Ciobanu.

VICTOR CIOBANU, tătăl lui Vlăduţ: „Mi-au plăcut întodeauna poeziile, doar că am fost puţin mai timid de a face un pas, cum îl face Vlăduţ, adică nu a avut cine să mă îndrume. Dar am făcut-o prin copilul meu”.

Excelenţa Sa, DANIEL IONIŢĂ, ambasadorul României în Republica Moldova: „Astăzi este Ziua Internaţională a Copiilor şi am dorit să avem o întâlnire simbolică cu toţi copii lumii, care eu cred că sunt reprezentaţi de Vlad Ciobanu, acest extraordinar copil, foarte, foarte talentat, apreciat de o ţară întreagă”.

Vlad Ciobanu s-a remarcat la un show de talente din România cucerind juriul şi publicul. Deşi are doar 4 ani, Vlad ştie deja peste 100 de poezii.
Similare
RECOMANDĂRI