Alţi doi lucrători medicali au fost răpuşi de COVID-19
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Alţi doi lucrători medicali au fost răpuşi de COVID-19

Alţi doi lucrători medicali din R. Moldova au fost răpuşi de COVID-19. Este vorba despre un felcer care activa la SAMU Hînceşti, PAMU Cărpineni şi un medic pediatru/endoscopist care activa la Spitalul raional Cimişlia.

"Colaboratorii IMSP Centrul Naţional de Asistenţă Medicală Urgentă Prespitalicească exprimă condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor şi colegilor, în legătură cu trecerea în eternitate a felcerului Mangîr Elena. Aducem un ultim omagiu dragei noastre colege, care s-a stins din viaţă la data de 9 august 2020. Din anul 1997, Elena Mangîr a activat la Serviciul de Urgenţă, consacrându-şi întreaga viaţă sănătăţii oamenilor", se spune într-un mesaj al Centrului Naţional de Asistenţă Medicală Urgentă Prespitalicească.

"În plină viaţă, activă, energică, în timp scurt şi fulgerător, a pierdut lupta cu virusul ucigător COVID-19 colega noastră - doctorul pediatru/endoscopist Maria Vasile Popuşoi. Timp de peste 40 de ani a consacrat profesionalismul în calitate de medic cetăţenilor din raionul Cimişlia. A cunoscut-o multă lume drept o persoană energică, profesionistă, cu respect faţă de oameni. Comunitatea medicală a pierdut un bun specialist şi un coleg cu dedicaţie şi bunătate faţă de oameni", se spune într-un mesaj al Spitalului raional Cimişlia.

Până în prezent, 30 de lucrători medicali au decedat ca urmare a infectării cu COVID-19.
Similare
RECOMANDĂRI