Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Alexandru Slusari: Reprezentanţii APP au spus că Republica Moldova a pierdut două cariere din Ucraina

Reprezentanţii Agenţiei Proprietăţii Publice au spus că Republica Moldova a pierdut două cariere, Pervomaisk şi Cernăuţi, din Ucraina, a declarat deputatul Partidului Platforma DA, Alexandru Slusari, prezent în platoul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA.

Deputatul a precizat că, în scurt timp, Republica Moldova riscă să rămână fără patrimoniul din Ucraina.

„Noi am întrebat reprezentanţii statutlui cu ce se ocupă Procuratura şi dacă sunt pornite dosare penale la astfel de cazuri de rezonanţă la care bugetul statutlui este furat cu sute de milioane de lei”, a spus deputatul.

Potrivit lui Alexandru Slusari, Republica Moldova rămâne cea mai săracă şi coruptă din Europa.

„Băieţii stau bine-mersi şi situaţia asta de haos, lipsa Guvernului, este cea mai bună situaţie pentru unii şmecheri care au acoperirea politică a lui Dodon şi a unor deputaţi din Parlament”, a spus Alexandru Slusari.

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco, prezent la emisiune prin Skype, a precizat că corupţia este un pericol pentru secoritatea statului.

„Când ne referim la corupţie, ne gândim la „kulioace”, Bahamas, Andronache, Nechiforciuc, toţi care, cumva, au legătură directă sau indirectă cu Dodon”, a spus deputatul PAS.

Grigore Novac, deputat PSRM, a spus prin Skype că noua componenţă a Consiliului Suprem de Securitate este una slab pregătită şi bazată pe interese particinice.

„Noi avem o componenţă de partid a CSS. Sunt persoane departe de acest domeniu, care nu au activat nicio zi în vreo structură care stă la straja securităţii naţionale”, a spus Grigore Novac, care a mai adăugat că Republica Moldova nu se poate juca de-a securitatea.
Similare
RECOMANDĂRI