Alexandr Slusari răspunde lui Ion Chicu: Aţi vrut să mă jigniţi pe mine, dar aţi insultat mii de fermieri din zonele rurale
Vizualizari:

Alexandr Slusari răspunde lui Ion Chicu: Aţi vrut să mă jigniţi pe mine, dar aţi insultat mii de fermieri din zonele rurale

Nestimate domnule Chicu, eu sunt măndru că am reprezentat 15 ani tractoriştii şi în continuare am făcut, fac şi voi face tot ce este posibil pentru ca agricultorii mici şi mijlocii autohtoni să se supraveţuiască, iar satele noastre să nu moară, a scris pe FB deputatul Platformei DA, Alexandr Slusari, într-un răspuns dat ex-premierului Ion Chicu.

„Aţi vrut să mă jigniţi pe mine, dar aţi insultat mii de fermieri din zonele rurale. Eu demult nu mă supăr pe un profitor, care i-a servit cu umilinţă pe Plahotniuc şi pe Dodon, dar pentru a-şi compensa frustrările şi complexul de inferioritate, recurge la aroganţă crasă şi agresivă în raport cu ceilalţi oameni.

Nu voi coborî la nivelul Chicu-plintus cu etichitări suburbane. Aşa vorbeşte fostul prim-ministru, un om "educat" cu "cultura" înaltă, un locuitor al Chişinăului, provenit din localitatea rurală.

Nu am nevoie de lecţii nici de la Dvs, nici de la angajaţii Ministerului Finanţelor pentru că să înţeleg ca granturi şi credite externe cu dobânda de 0,15 % sunt mult mai avantajoase pentru ţara decăt împrumuturi de la bănci comerciale cu ratele de 3,5-5,5 %.

Guvernul, condus de "genii" Codru de la Sadova şi Părjolteni, a avut timp berechet şi pîrghii suficiente pentru accesarea în anul 2020 finanţării externe în condiţiile favorabile pentru Moldova. Însă, Chicu nu a avut curaj să nu se supună stăpânului Dodon, unui statalist fals, care în ultimul rând se găndeşte la statul Republica Moldova, pe care sistematic îl distrugea cu ajutorul unui prim-ministru de buzunar”, a scris Alexandr SlusarI.

Amintim că fostul premier Ion Chicu a venit cu o replică la declaraţiile vicepreşedintelui Parlamentului Alexandru Slusari, care a anunţat în această dimineaţă că în primele 6 zile ale anului 2021, Ministerul Finanţelor deja a împrumutat pe piaţa internă, de la băncile comerciale, peste 703 milioane lei.
 
Similare
RECOMANDĂRI