Agenţia Moldsilva are un director nou
Sursa foto:madrm.gov.md Vizualizari:

Agenţia Moldsilva are un director nou

Dumitru Cojocaru a fost numit în funcţia de director al Agenţiei „Moldsilva”, desemnat în urma unui concurs organizat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului. Acesta a fost prezentat colectivului agenţiei, astăzi, în cadrul unei şedinţe, la care a participat ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, Ion Perju.

„Noul director desemnat are o experienţă de muncă în domeniul administrării fondului forestier şi administraţiei publice, de peste 35 de ani, deţine capacităţi în domeniul managementului forestier, management financiar, precum şi este un bun coordonator al activităţii organizaţiilor. Domnule director, mult succes şi realizări pe potriva aşteptărilor cetăţenilor”, a subliniat ministrul Ion Perju, în cadrul şedinţei de prezentare a noului directorului.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii Dumitru Cojocaru a dat asigurări că va depune maxim efort pentru a îmbunătăţi starea activităţilor întreprinse în păduri, a terenurilor degradate, a perdelelor forestiere de protecţie a terenurilor agricole, a scoate în evidenţă priorităţile ce ţin de sectorul forestier şi a întreprinde acţiuni concrete în acest sens.  

Noul director a absolvit Institutul Silvico-tehnic din oraşul Voronej, Federaţia Rusă în anul 1980, apoi în 1996 a fost instruit la Şcoala superioară de management din oraşul Celle, Germania, este licenţiat în drept economic. Pe parcursul anilor a deţinut mai multe funcţii, acumulând o experienţă de muncă în domeniu de peste  treizeci şi cinci de ani. Anterior, a deţinut funcţii în domeniului turismului şi serviciilor hoteliere, administraţiei publice centrale şi locale şi administrării fondului forestier de stat.

Similare
RECOMANDĂRI