„Achiţi iarna, fii răsplătit vara”: Cei mai responsabili consumatori de agent termic vor fi premiaţi
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

„Achiţi iarna, fii răsplătit vara”: Cei mai responsabili consumatori de agent termic vor fi premiaţi

Toate blocurile locative din capitală conectate la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET), care nu înregistrează datorii la consum, vor beneficia gratuit de lucrările de pregătire a sistemului ingineresc de termoficare din interiorul blocului pentru sezonul rece, în cadrul campaniei anuale: „Achiţi iarna, fii răsplătit vara”, lansată de Termoelectrica.

Potrivit IPN, perioada de desfăşurare a campaniei este 5 iunie– 31 august anul curent, iar înscrierea se face de către gestionarul fondului locativ, prin depunerea unei cereri în formă liberă, la Centrul Comercial de deservire şi relaţii cu consumatorii sau în format electronic.

Veaceslav Eni, directorul general Termoelectrica, a menţionat că, de-a lungul timpului, beneficiarii serviciilor s-au transformat în adevăraţi parteneri responsabili. „Acest lucru ne motivează să venim în întâmpinarea lor cu astfel de acţiuni, care ne ajută să păstrăm orelaţie de colaborare strânsă”, a spus Veaceslav Eni.

Serviciile de spălare hidropneumatică şi testarea la presiune a sistemelor interne sunt efectuate de către agenţii economici licenţiaţi în acest domeniu şi pot costa până la 4000 lei, cheltuieli ce sunt suportate de către locatarii blocului.

În cadrul ediţiei de anul trecut a campaniei „Achiţi iarna – fii răsplătit vara” au fost premiate circa 20 de blocuri locative.
 
Similare
RECOMANDĂRI