Timp Liber

FOTO. Actorul Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident cu patru maşini

post-img

Actorul american Arnold Schwarzenegger a fost implicat vineri într-un accident rutier cu patru maşini în Los Angeles, scrie BBC. Unul dintre pasageri a fost rănit, potrivit poliţiei din Los Angeles.

În imaginile de la locul accidentului se vede un SUV de culoare închisă deasupra a cel puţin două vehicule, într-o intersecţie din cartierul Brentwood. Actorul apare şi el în imagini şi pare nevătămat, scrie digi24.ro.

Poliţia a anunţat că nu a făcut nicio arestare în acest caz şi, de asemenea, nu a descoperit urme de alcool sau droguri la cei implicaţi. Purtătorul de cuvânt al lui Arnold Schwarzenegger a confirmat pentru publicaţia Los Angeles Times că actorul se afla la volanul SUV-ului implicat în accident.

Una din parsoanele aflate în maşinile implicate în accident a fost transportată la spital, dar nu prezintă răni care să-i pună viaţa în pericol, a mai arătat poliţia. Actorul nu a suferit răni şi a vorbit cu echipele de intervenţie sosite la faţa locului, dar şi cu persoana rănită, a mai precizat purtătorul de cuvânt al lui Schwarzenegger.