SOCIAL

VIDEO. Afacere ilegală cu ţigări şi alcool etilic în valoare de peste 360 de mii de lei, deconspirată de poliţiştii din Bălţi

post-img

Pe parcursul a două luni, poliţiştii din Bălţi au documentat activitatea ilicită a unor persoane suspectate de operaţiuni ilegale cu alcool şi ţigări.

În rezultat al cercetărilor efectuate s-a stabilit că, trei locuitori ai municipiului Bălţi, doi bărbaţi de 37 şi 47 de ani, dar şi o femeie de 65 de ani au iniţiat o afacere de comercializare ilegală a ţigărilor şi alcoolului contrafăcut pe teritoriul municipiului Bălţi şi a localităţilor din preajmă.   
 
În urma percheziţiilor, la 28 septembrie curent, la domiciliile suspecţilor a fost depistată şi ridicată o cantitate de peste 1.200 de litri de alcool şi 11.000 de pachete cu ţigări, fără acte ce ar dovedi originea şi provenienţa lor.
 
Valoarea mărfii ridicate se estimează la peste 360 000 de lei. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanţelor, dar şi identificarea altor persoane implicate în această activitate ilegală.