SOCIAL

În noaptea de Revelion, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 s-au născut şapte copii

Cadouri nepreţuite chiar în noaptea de Revelion. La Spitalul Clinic Municipal nr.1, şapte bebeluşi au apărut pe lume la doar câteva minute după ce orologiul a bătut ora 12. Şi nu în zadar se spune că în noaptea dintre ani se produc minuni, pentru că exact atunci s-au născut şi doi gemeni. Toţi copiii sunt sănătoşi şi urmează ca mâine să meargă acasă.

2019 a prins-o pe Ana Oprea în sala de naşteri. După ce acele ceasornicului au trecut în noul an, pe lume a venit şi Ariana. Mai exact, la ora 00:01, în primul minut al acestui an. Aşa că fetiţa este primul copil născut în acest an în Republica Moldova.

Fetiţa este sănătoasă şi cântăreşte 4,5 kg. De când s-a născut este scăldată în dezmierdări şi pupici. Este prima fetiţă în familia Oprea, iar acasă este aşteptată de doi frăţiori.

La a treia naştere este şi Doina Rusu. A adus pe lume un băieţel sănătos la ora şase dimineaţa.

A ajuns la maternitate însă doar după ce a sărbătorit Revelionul. Băieţelul se numeşte Cristian şi a primit acest nume pentru că suntem în mijlocul sărbătorilor care ne vestesc naşterea lui Hristos.

Minunile de Revelion nu se opresc aici. Exact în noaptea dintre ani au venit pe lume şi o pereche de gemeni.

O altă pereche de gemeni s-au născut în această noapte şi la Institutul Mamei şi Copilului. Medicii nu au avut o clipă de odihnă. Ei spun însă că orice urmă de oboseală dispare după ce văd mamele fericite alături de pruncii sănătoşi.

Se spune că bebeluşii care s-au născut în prima zi din an au mai mult noroc şi vor aduce succes familiei.