SOCIAL

Cetăţean din Republica Moldova, căutat de autorităţile române, depistat de poliţiştii de frontieră români la vama Albiţa

post-img

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova căutat de autorităţile din România, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în România, conducând un ansamblu rutier, un cetăţean din R. Moldova, în vârstă de 42 de ani.

La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului există o alertă de punere în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Vaslui la data de 24.12.2021, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.