ACTUALITATE

Krasnoselski ascunde că vaccinul care va ajunge în regiunea transnistreană este oferit de România: Vine pe linia OMS

post-img

Liderul separatist de la Tiraspol minte în legătură cu cele 1800 de doze de vaccinuri pe care Chişinăul urmează să le trimită regiunii transnistrene. Cele 1800 de doze fac parte din lotul pe care Republica Moldova le-a primit drept donaţie din partea României, însă Vadim Krasnoselski declară că vaccinurile au fost trimise de... Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Săptămâna viitoare aşteptăm livrarea unui lot de vaccin Astra Zeneca. Acesta este ajutorul umanitar pe linia OMS. 1810 doze. Vom vaccina pe cei care doresc din rândul medicilor, profesorilor, personalului militar şi pensionarilor”, anunţă Krasnoselski pe Telegram. 

Amintim că anterior, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au anunţat că circa 1800 de doze de vaccin din lotul de 21.600 de doze, primit din partea României vor fi trimise la Tiraspol. 

Liderul separatist vorbeşte şi despre vaccinul rusesc, Sputnik V şi spune că regiunea transnistreană aşteapră un prim lot  gratuir de 30.000 de doze, după care un al doilea lot, de 40.000 de doze.