POLITIC

Opinie: Nu poate Dodon care poartă pe imaginea sa „kuliokul” să adune un protest sincer

Igor Dodon ar putea mobiliza un protest doar dacă va scoate oamenii în stradă pentru bani. De această părere este analistul politic Anatol Ţărană.

Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA.

„Dodon nu o dată a spus că este gata să-şi scoată adepţii în stradă. Eu cred că ar putea face acest lucru dacă va plăti suficienţi bani. Doar că reacţia firească la acest demers va fi că în stradă vor ieşi ceilalţi care vor ieşi fără bani. Nu poate Dodon, această persoană care poartă pe imagina sa „kuliokul” să pronească un protest. Care protest va susţine „kuliokul”. Din acest punct de vedere toate declaraţiile lui Igor Dodon sunt un bluf”, a declarat Anatol Ţăranu.

Liderul PUN, Octavian Ţîcu susţine că PSRM trebuia să scape de Igor Dodon încă după ce acesta a pierdut alegerile prezidenţiale în noiembrie 2020.

„Tot ceea ce face şi declară Dodon este o isterie. Căderea unui lider Politic şi a unui partid care este în cădere liberă. Asocierea PSRM cu Şor este catastrofală şi va fi taxat. PSRM trebuia să se debaraseze de Dodon după alegerile prezidenţiale. Trebuia să-l trimită la Sadova să crească căpşune ”, a menţionat Ţîcu.

Amintim că Igor Dodon a sugerat că în cazul în care judecătorii Curţii Constituţionale vor decide că există temei ca Parlamentul să fie dizolvat, majoritatea din Legislativ ar putea să nu se supună acestei decizii.