Jo Tokyo 2020

Tenismena Mihaela Buzărnescu participă la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Va fi singura româncă din turneul olimpic de simplu

post-img

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a anunţat miercuri că va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sportiva s-a declarat extrem de fericită şi onorată şi a subliniat că acesta este visul ei din copilărie. Buzărnescu va fi singura româncă din turneul olimpic de simplu. Jocurile Olimpice de la Tokyo cor fi transmise în direct la TVR MOLDOVA.

"Sunt extrem de fericită şi onorată că îmi voi reprezenta ţara. Este un vis de mic copil, îmi doream din tot sufletul, sunt fără cuvinte. Abia aştept să plec acolo, să lupt pentru ţară, să dau ce am mai bun şi să vin cu un rezultat bun. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături, sper să nu vă dezamăgesc", a declarat Mihaela Buzărnescu.


 

„Am fost hotărâtă şi am vrut de la bun început şi mi-am dorit să joc cât mai bine şi mi-am spus că am toate şansele mele pentru a câştiga chiar dacă vin după o accidentare, după o operaţie şi după meciuri nu neapărat să zic rezultate extraordinare", a explicat jucătoarea de tenis.

La finalul lui 2019, Buzărnescu a cerut clasament protejat înainte să se opereze la umărul stâng, sechelele intervenţiei simţindu-se şi acum.

„Trebuie să lucrez mai mult la serviciu. Repet, nu e uşor, după operaţie pot spune că nu mai e la fel ca înainte serviciul meu şi am o oarecare reţinere pe care lucrez, mental, să o depăşesc", a mai spus sportiva.

Mihaela Buzărnescu, 33 de ani, este a treia jucătoare de tenis din România care participă la Tokyo, după Raluca Olaru şi Monica Niculescu, care vor face pereche la dublu.

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc în perioada 23 iulie - 8 august 2021