Jo 2018

TVR MOLDOVA, singurul post de televiziune din Republica Moldova care va transmite Jocurile Olimpice de Iarnă 2018

post-img

TVR MOLDOVA deţine drepturile de difuzare a celei de-a XXIII-a ediţii a Jocurilor Olimpice de la PyeongChang, Coreea de Sud, din perioada 09-25 februarie 2018.

Societatea Română de Televiziune a obţinut drepturile de difuzare a Jocurilor Olimpice din 2018 şi este official broadcaster pentru teritoriul Republicii Moldova, iar TVR MOLDOVA a informat Consiliul Coordonator al Audiovizualului.

TVR MOLDOVA va avea o grilă de programe specială, cu transmisiuni în direct şi înregistrate de la competiţii şi ediţii speciale, realizate în Studioul TVR din Chişinău.

CCA solicită radiodifuzorilor şi distribuitorilor de servicii aflaţi sub jurisdicţia Republicii Moldova să sisteze temporar, în perioada respectivă, retransmisia evenimentelor sportive şi/sau a posturilor de televiziune din străinătate ce difuzează în direct Jocurile Olimpice de la PyeongChang, pentru a exclude, în acest mod, concurenţa neloială şi nerespectarea legislaţiei naţionale şi internaţionale privind dreptul de autor şi drepturile conexe.