Social

Membrii grupării „ȘOR” pun la cale proteste împotriva Maiei Sandu în Italia

post-img
sursa foto: Deschide.md

Membrii grupării criminale „ȘOR” pregătesc proteste împotriva Maiei Sandu în Italia. În acest sens, persoanele afiliate lui Șor ademenesc moldovenii aflați în Italia să iasă cu pancarde cu scopul de a discredita întrevederea președintelui cu diaspora.

ZFR

De menționat că Maia Sandu întreprinde o vizită în Italia în perioada 27-29 septembrie. Șeful statului ar urma să viziteze 7 orașe, unde va avea discuții cu diaspora, transmite Deschide.md.

Una din întrevederi urmează să aibă loc chiar astăzi, la Milano, unde șeful statului va ajunge în jurul orei 18-00. În acest sens, membrii grupării urmau să organizeze un protest cu circa 20-30 de persoane. Totuși, potrivit legislației apenine, pentru acțiuni de protest este nevoie de o autorizație care trebuie depusă cu cel puțin trei zile înainte de eveniment. În lipsa acesteia, protestul a fost amânat pentru zilele următoare – perioada în care Maia Sandu se va afla în Italia.

Am să fac un video în care am să explic la lume care sunt problemele. Nu s-au grămădit așa de mulți. Era să fim 20-30 de oameni, dar amuș scriu pe grup. Mai bine nu de riscat... Eu dacă știam, aducem și cerem un permis, dar asta trebuie și 3 zile înainte....Nu vreau să iau riscul ăsta asupra mea la toate persoanele”, a declarat unul dintre organizatorii protestelor în discuție cu un coleg de-al său.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter