Recomandări

„Dialoguri Colorate”cu Ala Milescu, femeia care a renunțat la perucă

post-img
„Dialoguri Colorate”cu Ala Milescu

Ala Milescu este femeia care a avut curajul să povestească despre afecțiunea dermatologică cu care se confruntă – ALOPECIA (căderea părului). Femeia are o poveste de viață deloc ușoară și a trecut prin multe greutăți, însă, într-un final a reușit să se accepte și să se iubească pe sine și chiar să-i inspire și pe alții. Invitată la emisiunea “Dialoguri Colorate” Ala Milescu ne-a povestit mai multe despre experiența sa de viață.

ZFR

Ala Milescu a fost diagnosticată cu alopecie la vârsta de 10 ani. Alopecia este o afecțiune dermatologică întâlnită atât la femei, cât și la bărbați, care poate produce o rărire sau chiar dispariție completă a pilozității. Femeia a purtat perucă, însă, la un moment dat, a decis să renunțe la ea. Pentru exteriorul său a fost deseori blamată, fapt ce a ajutat-o să fie și mai puternică.

„Dialoguri Colorate”cu Ala Milescu

Ala Milescu a decis să-și unească destinul cu un bărbat ce suferă de paralizie cerebrală infantilă. Împreună formează un cuplu fericit și armonios. În prezent, Ala Milescu este speaker motivațional și reușește să inspire și alte persoane care trec prin experiențe anevoioase asemănătoare.

„Dialoguri Colorate”cu Ala Milescu

Urmăriți sâmbătă, la ora 10, pe TVR Moldova, noua ediție a emisiunii „Dialoguri Colorate”. Reluare, vineri, 4 octombrie, ora 12:30.

„Dialoguri Colorate”cu Ala Milescu

 

„Dialoguri Colorate”cu Ala Milescu

Emisiunea este filmată în atelierul artistului plastic Gheorghe Lisița. 

ZFR
„Dialoguri Colorate”cu Ala Milescu

Vedeți și alte episoade ale emisiunii „Dialoguri Colorate” pe canalul de YouTube:

https://youtube.com/playlist?list=PLFFshvOJiVM-JIw771BbvyPdyTNOOkoGy&si=6ENOCLmj19Z_OA3U 

 Fiți cu ochii și pe rețelele sociale:

 Anatol Fornea - https://www.facebook.com/anatol.fornea/ 

Ala Milescu - https://www.instagram.com/ala_milescu/ 

Gheorghe Lisița - https://www.facebook.com/artlisita 

 Emisiunea „DIALOGURI COLORATE” poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00, la TVR Moldova. Programul, realizat şi prezentat de jurnalistul și caricaturistul Anatol Fornea, ne propune să cunoaștem oameni cu idei, dar și cu povești interesante de viață, prin intermediul desenului și curiozitatea unor întrebări bine alese. 

author-img_1

Cristian Sava

Reporter