Cultură

Scriitorul Vladimir Mânăscurtă anunță lansare noului său roman „Coborând în Sus”

post-img
lansare

„Este vorba despre un Thriller supranatural, cu elemente de horror, mistică, detectiv, dramă și romantică. O poveste a pierderii și regăsirii de sine, a dragostei și a cruzimii, a binelui și a râului. Întreaga poveste este redată din două puncte de vedere, a lui și a ei. De asta uneori în carte aceleași evenimente se repeta din perspective diferite, doar pentru a înțelege mai bine eroii. Ca să vorbesc despre mesajul cărții care aș vrea să ajungă la cititori, ar trebui sa divulg finalul, de asta pot spune doar ca este un mesaj care va ajunge cu siguranță la inima fiecărui cititor, iar denumirea va deveni clară după ce ultima pagina va fi întoarsă. Este ceva total diferit de ce am scris până acum și total de altă calitate. Probabil numai acum, anume cu această lucrare s-a format stilul meu de scriere”

Lansare romanului „Coborând în sus” va avea loc vineri, 9 decembrie, ora 18.00, la TORO Center, pe strada Pantelimon Halippa 6 din Chișinău. Intrarea este liberă, iar la eveniment vor fi prezenți actori, scriitori, poeți, dar și interpreți. Totodată, vor fi organizate degustații de vinuri, concursuri și prestații muzicale. 

„Vă invit să faceți, absolut gratis, o degustare de un mix de vinuri din categoria PREMIUM, să ascultați muzică și texte, să participați la concursuri și să prindeți rupturi din sufletul meu, alături de editura Bestseller”. 

O vinărie din Moldova va sponsoriza evenimentul de lansare a romanului „Coborând în Sus”, oferind vinuri de calitate premium si va organiza degustarea acestora. Intrarea este liberă, iar degustarea și întreg evenimentul este absolut gratis.

„Cartea a fost inițial publicată în limba engleză pe Amazon și a stat timp de patru săptămâni pe locul 1 la categoria New Release (Lansări noi) în două categorii și a avut recenzii internaționale pozitive.”

Manuscrisul în limba engleză a fost redactat de redactorul american David Restaino. Ediția în limba română a fost publicată de editura Bestseller. 

„Este obligatorie buna dispoziție, așa că faceți rost de una până vineri. Vă voi aștepta să ne cunoaștem mai bine și să ne clarificăm împreună cum e posibil de Coborât în Sus”.

Despre autor

Vladimir Mânăscurtă a debutat cu romanul science fiction „Cheia Universului” (2014), premiat la Salonul Internațional de Carte de la Chișinău. În 2016 lucrarea a fost publicată la Moscova, în limba rusă. Al doilea roman, „Dulce infern” (2018) a intrat în Top 10 cele mai citite cărți din Republica Moldova și a fost premiat la târgurile de carte Bookfest și Gaudeamus de la București.

Pe lângă literatură, Vladimir Mânăscurtă este pasionat și de muzică, fiind semifinalist al show-ul de talente „Românii au talent” și finalist la „Moldova are talent”. Este căsătorit și are un copil.

author-img_1

Svetlana Carțîn

Reporter