Recomandări

Obiectiv Comun: Spectacole de top la Reuniunea Teatrelor Naționale Românești

post-img
Obiectiv Comun
Sursa foto: TVR MOLDOVA

,,Artiștii pentru pace, libertate și speranță!” este genericul Reuniunii Teatrelor Naționale Românești din acest an. La ediţia a VII-a, care se desfășoară în perioada 15-28 septembrie, participă 17 teatre de pe ambele maluri ale Prutului. Evenimentul, mai mult decât un festival de teatru, este un spațiu al contactelor între oameni de cultură și spectatori, un generator de idei și creativitate, unde sunt încurajate dezbaterile libere, diversitatea de opinii, de forme și de limbaje.

Desfășurarea Reuniunii Teatrelor Naţionale Românești 2022 şi proiectele culturale comune sunt subiectele emisiunii Obiectiv Comun de astăzi. Invitaţii ediţiei sunt: PETRU HADÂRCĂ, director Teatrul Național ,,Mihai Eminescu”; DRAGOŞ BUHAGIAR, preşedinte UNITER; LUCIAN ROMAŞCANU, ministrul Culturii din România. Prezentator  - Dana Ciobanu; producător – Elena Guţu.

Emisiunea Obiectiv Comun este difuzată de luni până vineri, începând cu ora 17.00, şi poate fi urmărită pe TVR MOLDOVA, dar şi online pe pagina de Facebook.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter