Cultură

„Întâlnirile TVR Moldova”: Cântăreaţa de muzică populară din România, Mioara Velicu, este aşteptată la Chişinău

„Întâlnirile TVR Moldova”
Sursa video: TVR MOLDOVA

Renumita cântăreaţă de muzică populară din România, Mioara Velicu, este aşteptată, pe 22 august, la Chişinău. Interpreta va deschide şirul seratelor culturale "Întâlnirile TVR Moldova". Într-o postare video, Mioara Velicu a spus că este dornică de a se reîntâlni cu publicul de la Chişinău.

MIOARA VELICU, interpretă de muzică populară: „Pe data de 22 august, la ora 19, vă aştept la sala Satiricus, într-un spectacol organizat de TVR Moldova. Va fi o serată culturală minunată şi să veniţi în număr cât mai mare, pentru că am nevoie de încurajările dvs.”

Cei prezenţi la întâlnirea cu Mioara Velicu vor avea ocazia să asculte cântece din repertoriul cântăreţei şi să-i admire portul popular din zona Galaţiului. Va fi o seară de suflet, a amintirilor despre experienţele şi lecţiile de viaţă a îndrăgitei interprete. 

În cadrul proiectului "Întâlnirile TVR MOLDOVA" sunt organizate o serie de evenimente culturale şi sunt invitate personalităţi de referinţă ale culturii din tot spaţiul românesc. Accesul la eveniment este gratuit.

author-img_1

Cristina Popescu

Reporter