Recomandări

Obiectiv Comun: Companiile mici și mijlocii din Republica Moldova, provocări și oportunități

post-img
Obiectiv Comun
Sursa foto: TVR

Afacerile mici și mijlocii resimt încă efectele pandemiei de coronavirus. Situația economică tensionată la nivel global, cu semnale privind o recesiune inevitabilă, criza energetică şi cea de securitate şi incertitudinile actuale sunt realități greu de depășit pentru firmele mici. Recent, la Chişinău a fost lansat Fondul pentru Antreprenoriat și Creștere a Economiei Moldovei. Prin intermediul acestui mecanism, întreprinderile mici și mijlocii din Republica Moldova vor avea acces la finanțare pe termen lung şi condiții preferențiale.

Sprijinul întreprinderilor mici și mijlocii de către stat şi experienţa României sunt subiectele emisiunii Obiectiv Comun de astăzi. Invitaţii ediţiei sunt: Dumitru PÎNTEA – director Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului; Viorel GÂRBU – expert economic; Florin JIANU - președinte Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România.

Emisiunea Obiectiv Comun este difuzată de luni până vineri, începând cu ora 17.00, şi poate fi urmărită pe TVR MOLDOVA, dar şi online pe pagina de Facebook.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter