Justiție

Accident grav, la Florești. Cinci persoane au ajuns la spital, după ce o mașină s-a tamponat cu un microbuz

post-img
accident
Sursa foto: poliția.md

Cinci persoane au fost transportate la spital, după ce o mașină s-a tamponat cu un microbuz care transporta lucrători, la Florești.

Potrivit Poliției, totul s-a întâmplat astăzi dimineață, pe traseul Bălți-Rîbnița, în apropiere de localitatea Gura Căinarului din raionul Florești.

Prin urmare, la locul faptei polițiștii au stabilit preliminar că, șoferul unui Volkswagen, cu vârsta de 63 de ani, nu s-a asigurat și a ieșit la depășire, iar din cauza vizibilității reduse nu a putut reveni pe bandă, tamponându-se frontal cu un microbuz de marca Mercedes, care se deplasa regulamentar pe banda de sens opus, fiind condus de un bărbat de 64 de ani. 

Microbuzul implicat în accident avea ca pasageri mai multe persoane, angajate ale unei întreprinderi din Bălți. 

În urma impactului, 5 persoane din microbuz, printre care și șoferul, dar și conducătorul Volkswagen-ului, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul raional Florești. 

În context, Poliția vă reamintește că din cauza ceții dense se circulă cu dificultate pe mai multe drumuri din țară, nivelul de vizibilitate fiind foarte redus, fapt care duce la riscul producerii de accidente rutiere.

author-img_1

Svetlana Carțîn

Reporter