Recomandări

ISTORII CU TÂLC: Actriţa Natalia Prodan: ,,Lucrurile s-au aranjat de la sine”

post-img
ISTORII CU TÂLC

Actriţa Natalia Prodan este invitata emisiunii ISTORII CU TÂLC din această săptămână. Discuţia s-a axat pe personalitatea Nataliei Prodan ca actriţă, mamă, femeie - preocupările şi temerile unei actriţe tinere, cu ce realităţi se confruntă şi cum trăieşte rolul de mamă. Emisiunea va fi difuzată duminică, 29 septembrie 2024, ora 22:00, la TVR Moldova.

ZFR

NATALIA PRODAN: ,,Eu am vrut să rămân la Teatrul de Păpuşi ,,Licurici”. Titus Jucov a fost pedagogul meu. Cea mai mare lecţie pentru mine şi pentru colegii mei a fost omenia lui Titus Jucov şi el permanent ne spunea: ,,Avante!”, adică înainte.”

NATALIA PRODAN: ,,Eu simt neîncredere la fiecare spectacol. Eu vin acasă şi îi zic mereu soţului meu că acesta nu este rolul meu şi eu nu pot să-l fac. Dar după premieră spun că a fost bine şi că acesta este rolul meu.”

NATALIA PRODAN: ,,Niciodată nu am ştiut să mă apreciez, sunt autocritică. La a doua sarcină, m-am gândit că nimeni nu are nevoie de o actriţă însărcinată.”

Emisiunea „ISTORII CU TÂLC” este difuzată la TVR MOLDOVA duminică, ora 22.00, la TVR INTERNAȚIONAL, vineri, ora 00.00. În reluare - luni, ora 02.00 / joi, ora 10.00 la TVR MOLDOVA.

Invitaţii emisiunii sunt personalităţi din diferite domenii, iar discuţiile sunt pline de confidențe, destăinuiri despre experiențe, eșecuri, dorințe de realizare, stări de bine, emoții, creșteri. Moderatorul podcastului este actorul şi prezentatorul Anatol Guzic.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter