Actualitate

Oficiali ai Ambasadei României la Chișinău au participat la Forumul Regional Agenda de Transformare și Integrare. „România sprijină necondiționat Moldova Europeană”

post-img
Ovidiu Naftanaila

Ovidiu Naftanaila, prim-colaborator al Ambasadorului României, a aparticipat astăzi la Ungheni, la deschiderea Forumului Regional Agenda de Transformare și Integrare FRATI, arată un comunicat al Ambasadei României în Republica Moldova.

ZFR

„Ovidiu Naftanaila, prim-colaborator al Ambasadorului României,  a aparticipat astăzi la Ungheni la deschiderea Forumului Regional Agenda de Transformare și Integrare FRATI

La eveniment au participat Președintele Parlamentului Republicii Moldova ,  Igor Grosu reprezentanti ai autorităților regionale și locale din  și din , președinții Consiliilor Judeșene Iași și Maramureș, Secretarul de Stat Adrian Dupu, Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova - Guvernul României, Secretarul de Stat Irinel Ionel Scrioșteanu, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii România, omânia , reprezentanți ai mediului de afaceri si parteneri de implementare a proiectelor .

Participanții au discutat despre oportunitățile procesului de integrare europeană pentru , despre bune practici de transformare a comunităților în contextul integrării și despre prioritățile comune în domeniul modernizării infrastructurii interregionale”, precizează comunicatul Ambasadei României la Chișinău.

Citește și:

Contractul de proiectare și execuție a podului de la Ungheni peste Prut a fost astăzi semnat

Adrian Dupu, după semnarea contractului de construire a podului peste Prut de la Ungheni: „Obiectivul nostru comun este de a circula de la București la Chișinău pe autostradă în 2030”

author-img_1

Cristian Sava

Reporter