Sport

FCSB a debutat cu o victorie de zile mari în Liga Europei

FCSB a debutat cu o victorie de zile mari în Liga Europei

Campioana României a bucurat publicul prezent aseară în tribunele "Arenei Naționale" cu patru goluri marcate în poarta formației RFS, deținătoarea titlului din Letonia.

ZFR

Fotbaliștii clubului FCSB au înscris de câte două ori în fiecare repriză a meciului cu gruparea RFS. În primul act, s-au evidenţiat Daniel Bîrligea și Marius Ștefănescu. Totuşi, echipa bucureșteană nu a reușit să-și păstreze poarta neatinsă și a încasat un gol de la slovenul Ziga Lipuscek. În orice caz, campioana României și-a confirmat superioritatea după pauză, când Darius Olaru, care a oferit o pasă decisivă în debutul confruntării de pe "Arena Națională", a bifat dubla, stabilind scorul final de 4 la 1, în favoarea lui FCSB.

DARIUS OLARU, căpitan, FCSB: "Că am marcat patru goluri ne face să ne bucurăm, dar trebuie să continuăm treaba. În două-trei zile avem următorul meci în campionat, unde avem nevoie de puncte."

DANIEL BÎRLIGEA, atacant, FCSB: Aveam nevoie de o victorie în Europa pentru puncte, în primul rând, dar și pentru moral în următoarele meciuri. Cu siguranță, ne va ajuta și în campionat. – Ce a fost în capul tău îndată după ce ai marcat? – Pur și simplu, fericire maximă. Voiam să demonstrez că sunt aici pentru un motiv.

Pentru FCSB urmează partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe din Superliga României, programată duminică. Ulterior, pe trei octombrie, jucătorii legitimați la gruparea din București vor avea de jucat pe terenul formației PAOK, actuala deținătoare a titlului din Grecia.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter