Recomandări

Degustări în orb la WINE TRIPS

post-img
WINE TRIPS
Sursa foto: TVR MOLDOVA

În această săptămână, echipa WINE TRIPS a filmat într-un beci din Chișinău, construit în 1870. Pentru că am ajuns în acest subsol, sigur că aveam nevoie și de niște specialiști care să descrie profesionist cinci vinuri bune. Și nu oricum, dar la o degustare în orb.

Veaceslav Dogari și Andrei Știrbu, sommelieri cu experiență și cu participări la diverse concursuri internaționale de profil ne-au convins că Republica Moldova are vinuri ce merită aprecierea cunoscătorilor din întreaga lume.

WINE TRIPS


WINE TRIPS la TVR Moldova – o nouă emisiune dedicată turismului oeno-gastronomic în grila de toamnă: duminică, la ora 17:00. Prezentator – Mihaela Rudenco.

WINE TRIPS


Emisiune bilunară de promovare a vinului, gastronomiei şi turismului local. Protagoniștii edițiilor sunt producători autohtoni. Poveștile despre vinuri sunt îmbinate cu cele despre bucate, ce includ rețete tradiționale - toate însoțite de discuții informative/într-o manieră lejeră. Emisiunea scoate în evidență potențialul turistic al Republicii Moldova.

WINE TRIPS

author-img_1

Constantin Uzdris

Reporter