ACTUALITATE

Năstase, în faţa Preşedinţiei: „Am venit să-i spunem lui Dodon ca în curând va trebui să plece”

Dodon fă-ţi bagajele! Este mesajul lui Andrei Năstase, candidatului PPDA la şefia statului, adresat actualui preşedinte Igor Dodon. Liderul PPDA, împreună cu membrii şi simpatizanţii săi, i-au spus actualui preşedinte că în scurt timp va trebui să se mute din clădirea instituţiei prezidenţială, după ce va pierde alegerile din noiembrie. Mai mult, potrivit lui Năstase, în eventualitatea în care el va ajunge şef de stat, sediul Preşedinţiei va fi transformat într-un centru de expoziţii.

Liderul PPDA, Andrei Năstase spune că, în eventualitatea în care va ajunge şef de stat, Alexandru Slusari va fi propunerea formaţiunii la funcţia de prim-ministru. În plus, daca va prelua funcţia de preşedinte, Andrei Năstase spune că administraţia prezidenţială îşi va schimba sediul, iar clădirea actuală a instituţiei prezidenţiale din centrul Chişinăului va fi transformată într-un centru de expoziţii.

 ANDREI NĂSTASE, candidat la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, PPDA : „Suntem in fata presedintiei si am venit sa-i spunem lui Dodon ca in curand va trebui sa plece. ar fi foarte bine sa-si stranga bagajele de pe acum, să plece. pentru că ceea ce a făcut pentru ţară este un dezastru. În 4 ani de zile nici profesorii, nici pensionarii, nici medicii, agricultorii, fermierii nu au beneficiat de un management corect, din partea unui preşedinte corect”.

Contactată de TVR Moldova, purtătorul de cuvânt al candidatului Igor Dodon, Ludmila Muntean, i-a sugerat lui Andrei Năstase să se preocupe de propriul program electoral.

La alegerile prezidenţiale din 1 noiembrie, Andrei Năstase va fi al doilea pe buletinul de vot.