ACTUALITATE

Maia Sandu: Deputaţii din majoritatea PSRM-Şor au hotărât să împartă între ei banii ţării, la miezul nopţii

post-img

După ce PSRM şi Platforma „Pentru Moldova” au votat, la miez de noapte proiectele bugetelor pentru 2021, preşedintele Republicii Moldova a venit cu o reacţie:

„La această oră târzie, în Parlament, o grupare de hoţi şi profitori împarte banii statului, banii oamenilor care muncesc şi plătesc impozite. După ce au discreditat total procesul legislativ, încălcând toate normele, deputaţii din majoritatea PSRM-Şor au hotărât să împartă între ei banii ţării la miezul nopţii. Ruşine! Cei mai mari hoţi au ajuns şefi pe banii oamenilor cinstiţi.

Legea bugetului, cea mai importantă lege a anului, este adoptată în grabă, cu încălcarea normelor, fără să se ţină cont de nevoile oamenilor şi ale ţării – susţinerea economiei, a sectorului medical, a agricultorilor afectaţi de secetă, a oamenilor care au rămas fără venituri din cauza crizei, a familiilor cu copii. Legea este adoptată fără surse reale de finanţare a deficitului bugetar. În schimb, promovează interesele hoţilor şi le permite să continue furtul şi schemele de corupţie sub protecţia deputaţilor PSRM şi Partidului Şor.

Trebuie să scoatem din Parlament aceşti hoţi - anticipate! Cei care s-au adunat să voteze astăzi nu sunt oameni de stat, sunt impostori. Adoptă aceste legi la miezul nopţii pentru că se tem de furia oamenilor. Ei trebuie pedepsiţi. Nu va scăpa niciunul”.
 

VIDEO/UPDATE. Şedinţa Parlamentului: Bugetul de stat, votat la miez de noapte de PSRM şi Pentru Moldova