ACTUALITATE

FOTO. Imagini de pe şantierul gazoductului Ungheni-Chişinău: Se lucrează intens

post-img

Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniţă, a publicat noi imaginii de pe şantierul pe care se construieşte gazoductul Ungheni-Chişinău. Potrivit oficialului se lucrează intens pentru a finaliza la timp.

"La gazoductul Ungheni-Chişinău se lucreaza intens, astfel incat lucrarile sa fie finalizate la termen. Imaginile sunt proaspat culese de pe santier," a scris ambasadorul pe pagina sa de Facebook.

Anterior ministrul Economiei şi infrastructurii, Vadim Brânzan spune că primul metru cub de gaze româneşti ar putea ajunge la Chişinău deja în luna februarie sau martie 2020.

„Am discutat cu operatorii care mi-au spus că până la sfârşitul acestui an vom avea circa 90% din gazoduct finalizată. Noi sperăm că primul metru cub de gaze să ajungă la Chişinău până la sfârşitul lunii februarie-începutul lunii martie anul viitor ”, a declarat în luna iunie pentru TVR Moldova, ministrul Economiei, Vadim Brânzan.
 

FOTO. Au început lucrările pentru gazoductul Ungheni-Chişinău pe toate tronsoanele. Daniel Ioniţa: România face ceea ce spune în Republica Moldova