Week-end răcoros în Republica Moldova
Sursa foto:Foto simbol/wkyt.com Vizualizari:

Week-end răcoros în Republica Moldova

Veşti bune de la meteorologi. În Republica Moldova ne aşteaptă un sfârşit de săptămână răcoros cu maxime de cel mult 24 de grade Celsius. Precipitaţii nu apar în prognoză. Astăzi maxima va urca până la 25 de grade. La noapte, minimele vor coborî simţitor şi vom avea 10 - 15 grade. La Chişinău, ziua valorile vor urca până la 23 de grade, iar în această noapte vor fi 13 grade. Şi în România mercurul se va menţine sub 30 de grade. Maximele vor oscila între 21 şi 28 de grade Celsius. Precipitaţii nu se prevăd.

La Briceni şi la Donduşeni temperatura va oscila între 10 şi 20 grade Celsius. La Bălţi, la Floreşti şi la Soroca se vor înregistra temperaturi între 11 şi 21 grade Celsius.

Ziua la Chişinău şi la Hânceşti vor fi 23 de grade, iar noaptea termometrele vor indica 13 grade Celsius. La Călăraşi şi la Nisporeni temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius.

La Cahul temperatura minimă va ajunge până la 15 grade Celsius, iar cea maximă va indica 25 de grade. La Ştefan-Vodă şi la Cimişlia mercurul din termometre va indica temperaturi între 14 şi 24 grade Celsius.
 
 
ROMÂNIA, ASTĂZI 29 IUNIE
Braşov – cer parţial noros, plus 23 grade
Constanţa – cer parţial noros, plus 25 grade
Iaşi – cer parţial noros, plus 24 grade
Cluj-Napoca – cer variabil, plus 24 grade
Timişoara – cer variabil, plus 27 grade
Bucureşti –cer variabil, plus 28 grade
Craiova – cer variabil, plus 28 grade
Similare
RECOMANDĂRI