Vreme frumoasă fără precipitaţii, astăzi, în Republica Moldova
Sursa foto:Foto simbol Vizualizari:

Vreme frumoasă fără precipitaţii, astăzi, în Republica Moldova

Vreme frumoasă, fără precipitaţii, este prognoza meteorologilor pentru astăzi. Astăzi maxima va urca până la 31 de grade. Precipitaţii nu se prevăd. La noapte, minimele vor indica 15-20 de grade. La Chişinău, ziua valorile vor urca până la 30 de grade, iar în această noapte vor fi 18 grade. În România, maximele vor oscila între 26 şi 32 de grade. În sudul ţării va ploua.

La Briceni şi la Donduşeni temperatura va oscila între 15 şi 27 grade Celsius. La Bălţi, la Floreşti şi la Soroca se vor înregistra temperaturi între 16 şi 28 grade Celsius.

Ziua la Chişinău şi la Hânceşti vor fi 30 de grade, iar noaptea termometrele vor indica 18 grade Celsius. La Călăraşi temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 17 grade şi la Nisporeni - în jurul valorii de 18 grade, iar temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius.

La Cahul temperatura minimă va ajunge până la 20 grade Celsius, iar cea maximă va indica 32 de grade. La Ştefan-Vodă şi Cimişlia mercurul din termometre va indica temperaturi între 19 şi 31 grade Celsius. În aceste localităţi se aşteaptă averse cu descărcări electrice.

ROMÂNIA, ASTĂZI 11 IUNIE
Braşov – cer noros, plus 27 grade
Constanţa – cer parţial noros, plus 27 grade
Iaşi – cer variabil, plus 32 grade
Cluj-Napoca – cer parţial noros, plus 28 grade
Timişoara – cer parţial noros, plus 30 grade
Bucureşti – ploi, plus 28 grade
Craiova – ploi, plus 24 grade
Similare
RECOMANDĂRI