Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Într-o localitate din Michigan, viscolul i-a închis pe localnici în case

Când unii visează la un Crăciun alb plin de zăpadp, alţii abia pot ieşi din casă din cauza viscolului. Asa se întâmplă în nordul Statelor Unite, unde ninge de câteva zile, iar vântul a început să bată cu peste o sută de kilometri pe ora la rafală.

Într-o localitate din statul Michigan, viscolul i-a închis pe toţi localnicii în case. Străzile orăşelului erau pustii; nimeni nu s-a încumetat să iasă cu maşina mai ales că vizibilitatea era pe alocuri aproape zero. Şi cam aceeaşi situaţie a fost înregistrată şi în statele vecine. Numai la New York, temerarii şi-au luat inima în dinţi şi au sfidat furia naturii. 

Pe unii, însă, i-a prins viscolul pe autostradă. Autoritaţile erau pregătite pentru haosul din trafic înregistrat în fiecare an de sărbători. Numai că anul acesta zăpada a dat lovitura finala. Pe autostrazile din nord şi nord est a fost imposibil să intervină drumarii aşa că mica vacanţă de Craciun a fost pentru unii un coşmar rutier. 

Viscolul a dat peste cap şi nordul Japoniei unde nu a mai nins aşa de câţiva ani buni. Veştile meteorologlor nu sunt prea bune. Se anunţă alte căderi masive de zăpadă. 
Similare