Şi astăzi în Republica Moldova vremea va fi caniculară. Mercurul din termometre va urca până la 36 de grade
Sursa foto:Foto simbol Vizualizari:

Şi astăzi în Republica Moldova vremea va fi caniculară. Mercurul din termometre va urca până la 36 de grade

Şi astăzi ne aşteaptă o zi de foc în Republica Moldova. Soarele va străluci din plin, iar mercurul din termometre va urca până la 36 de grade. Noaptea rămâne, şi ea, călduroasă, cu minime termice de 17-22 de grade Celsius. La Chişinău aşteptăm 34 de grade ziua, în condiţiile unui cer predominant însorit şi 20 de grade la noapte. Şi în România vremea va fi caniculară, cu disconfort termic accentuat în orele amiezii. Un Cod Galben în acest sens este valabil până mâine seară. Maximele vor varia între 28 şi chiar 38 de grade Celsius.

La Briceni şi la Donduşeni temperatura va oscila între 17 şi 31 de grade Celsius. La Bălţi, la Floreşti şi la Soroca se vor înregistra temperaturi între 18 şi 32 grade Celsius.

Ziua la Chişinău, la Hânceşti şi la Nisporeni vor fi 34 de grade, iar noaptea termometrele vor indica 20 de grade Celsius. La Călăraşi temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius.

La Cahul temperatura minimă va ajunge până la 22 de grade Celsius, iar cea maximă va indica 36 de grade. La Ştefan-Vodă şi la Cimişlia mercurul din termometre va indica temperaturi între 21 şi 35 grade Celsius.
 
ROMÂNIA, ASTĂZI 13 AUGUST
Braşov – cer senin, 33 grade
Constanţa – cer senin, 28 grade
Iaşi – cer senin, 36 grade
Cluj-Napoca – cer variabil, 35 grade       
Timişoara – cer senin, 37 grade
Bucureşti – cer senin, 37 grade
Craiova – cer senin, 36 grade
Similare
RECOMANDĂRI