METEO: Revin ploile. Află cum va fi vremea de Paşti
Vizualizari:

METEO: Revin ploile. Află cum va fi vremea de Paşti

Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează maxime de până la 22 de grade Celsius pe parcursul zilei de astăzi. Vremea se răceşte în weekend, când vom avea parte de ploi şi maxime de 15 grade Celsius.

Meteorologii susţin că în orele nocturne şi ale dimineţii se prevăd îngheţuri cu intensitatea de -1..-5°С. Îngheţurile prognozate nu vor afecta semnificativ valorile termice din timpul zilei.

La Chişinău pe timpul zilei vor fi 20 de grade Celsius, la Bălţi - 19 grade Celsius, iar la Cahul va fi mai cald, maximele vor urca până la 22 de grade Celsius.

Vineri, 17 aprilie, vremea se încălzeşte şi vom avea pe timp de zi până la 25 de grade de căldură. Timpul se schimbă în weekend, când revin ploile, iar maximele termice vor oscila între 13 - 15 grade Celsius pe timp de zi.

Amintim că până la 17 aprilie este în vigoare şi Codul Galben de secetă hidrologică, cauzată de temperaturile ridicate şi lipsa precipitaţiilor, în râurile şi bazinele acvatice. Agenţii economici şi populaţia este îndemnată să consume raţional resursele de apă.

Similare
RECOMANDĂRI