Bilanţul alunecărilor de teren din California a ajuns la 19 victime
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Bilanţul alunecărilor de teren din California a ajuns la 19 victime

Un nou cadavru a fost recuperat sâmbătă din noroiul rezultat în urma alunecărilor de teren produse recent în sudul Californiei, a anunţat Poliţia locală, confirmând că bilanţul acestei catastrofe naturale a urcat la 19 victime, informează DPA.

Presa locală a confirmat faptul că victima este Morgan Christine Corey, o tânără în vârstă de 25 de ani. Sora mai mică a victimei, Sawyer, în vârstă de 12 ani, a fost descoperită la rândul ei decedată în urmă cu câteva zile.

Poliţia a anunţat că alte cinci persoane sunt în continuare date dispărute în urma alunecărilor de teren care au devastat regiunea Montecito din regiunea Santa Barbara, la aproximativ 150 de kilometri nord-vest faţă de Los Angeles, în cursul zilei de marţi.

"Deşi cu fiecare oră ce trece devine tot mai puţin probabil să găsim persoane în viaţă, întotdeauna există speranţă", a declarat Bill Brown, şeriful din Santa Barbara County, pentru CBS News.

Râul de noroi şi moloz, inclusiv copaci, stâlpi de electricitate şi bolovani, a fost declanşat de ploile abundente care au căzut în zona muntoasă ce fusese mistuită de flăcările incendiului Thomas, izbucnit luna trecută şi complet stins abia în cursul zilei de vineri.

Alunecarea de teren a distrus cel puţin 65 de locuinţe şi a provocat pagube la alte 462 aflate la mică de distanţă de regiunea afectată de flăcări. 28 de persoane au fost rănite.
Similare